Mød vores instuktører

Alle vores instruktører i Effektiv Træning er meget kompetente og har hver deres forskellige træningsstil – så forvent ikke to ens dage hos os!

Birgitte Nymann

Træning med Birgitte Nymann

Jeg er forfatter til 25 bøger om træning, kost, stress og motivation.

Er uddannet i idræt fra Københavns Universitet.

Uddannet CHEK practitioner fra CHEK institute, Californien

Jeg har mange års erfaring i undervisning på alle niveauer.

Har uddannet utallige instruktører i holdtræning og styrketræning/fitness. Udover at jeg har afholdt en bunke kurser og foredrag for virksomheder, organisationer og foreninger.

Læs mere på www.birgittenymann.dk og se en række af de tv-programmer som jeg har deltaget i.

Bolette Graven

Træning med Bolette Graven

Dynamisk, målrettet, motiverende, resultatorienteret, glad – og samtid professionel med de arbejdsopgaver, jeg påtager mig – det er mig.

Jeg har 14 års erfaring med kostvejledning, coaching, løb, træning og Naturlig Hormon Terapi er i dag også en af mine kompetancer.
– optimale resultater har altid været et varemærke i de ting, jeg beskæftiger mig med.
Jeg er Kostvejleder, Naturlig Hormon Terapi vejleder, Personlig træner, Løbecoach og certifidceret TRX coach.

Har gennemført Nymanns Kostuddannelse, Nymanns EFFEKT uddannelse og TRX level 3 instruktøruddannelse, som en af få i Danmark og er uddannel Naturlig Hormon Terapi® vejleder.

Med en så bred vifte af kompetencer samme sætter jeg individuelle forløb, så de passer lige præcist til dig!

Målet er at få integreret den sunde tilgang til livet i hverdagen, og jeg har hjulpet adskillige mennesker på rette vej.

Jeg har selv lagt livsstilen om og tabt 20 kg og har holdt min målvægt i mange år. Siden sidste årtusinde faktisk 😉

Har været meget aktiv løber i mange år med mange halvmaraton og maraton løb i skoene.

Jeg spiser sundt og lever efter de samme principper, som jeg giver videre til andre.

Det skal både være sjovt og effektiv at træne og leve sundt….
Du kan læse mere om mig på www.bolette.dk

Anne Clough-Larsen

Træning med Anne Clough-Larsen

Jeg er uddannet EFFEKT instruktør hos Birgitte Nymann, har taget Outdoor fitness kurser, flad mave træningskurser samme sted, og er også uddannet fodbold fitness træner. Derudover har jeg taget kurset Funktionel bevægelse – Fascia i fokus hos Lotte Paarup, da jeg er meget fascineret af, hvordan bevægelse kan begrænses af blokeringer i bindevævet.

Jeg har i et par år undervist i Outdoor styrketræning og fodbold fitness i hjembyen Lynge, og har fra august 2017 kastet mig ud i at undervise hos Effektiv Træning.

Selv styrker jeg min krop ved at træne EFFEKT, TRX, cirkeltræning, HIIT og Me-Mover.
Jeg har været igennem en længere livsstilsændring for et par år siden, hvor jeg ved at omlægge kostvaner og komme i gang med funktionel træning har tabt 37 kg, og stadig holder vægten. Jeg har efterfølgende uddannet mig som kostvejleder hos Birgitte Nymann, og det arbejder jeg med i det daglige udover at være i træningsinstruktør. Jeg har også slankehold hos Effektiv Træning.

Det, der kendetegner mig er empati og nærvær, et blik for den enkelte deltager, godt humør, en god energi – og så spiller jeg megagod musik til træningen (synes jeg i hvert fald selv;-))

Nanna Agergaard

Træning med Nanna Agergaard

Du kan møde mig næsten hver søndag i skoven til outdoor-træning. Jeg elsker at blande frisk luft og træning og at finde nye sjove steder at “brænde krudt af”.

Når jeg ikke er i skoven, så blander jeg træningen i salen: puls, styrke, intervaller og EFFEKT, og så er det ingen hemmelighed, at jeg har min rod i gymnastikkens verden.

Jeg er uddannet EFFEKT-instruktør og har undervist for Birgitte i flere år, og er derudover uddannet som kostvejleder også hos Birgitte.

Jeg benytter også enhver chance for selv at træne med i de skønne lokaler – jeg er vild med det her sted og de skønne medlemmer.

Tidligere har jeg i (rigtig) mange år undervist i gymnastikforeninger dels i København og dels i Birkerød – børn, voksne, volleyball, motion og opvisningshold.

Charlotte Madsen

Træning med Charlotte Madsen

Jeg er uddannet EFFEKT-instruktør hos Birgitte Nymann.
Derudover har jeg været ergoterapeut i mere end 20 år og arbejdet med mennesker og specialiseret genoptræning.

Tidligere har jeg dyrket rytmisk gymnastik i mange år. Jeg har selv gået til EFFEKT de sidste 4 år og for mig, er det den helt rigtige træningsform, fordi den indeholder både styrke, balance, stabilisering og smidighed uden af belaste kroppen.

Desuden kan man let graduere øvelserne, så de kan passe til alle. Øvelserne er funktionelle og derfor i god tråd med min ergoterapeutiske tankegang.

Jeg er i gang med Birgitte Nymanns kostuddannelse.

Yvonne Choleva

Træning med Yoanna Choleva

Jeg er uddannet EFFEKT-instruktør hos Birgitte Nymann. Har trænet selv i mange år og lægger meget vægt på, at øvelserne laves korrekt.