Privatliv

Privatlivspolitik og videregivelse af personoplysninger

Ifølge reglerne om behandling af personoplysninger har dataansvarlige pligt til at informere køber om bl.a. hvilke typer af personoplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til, hvilket beskrives nedenfor.

Effektiv Træning/Din Sundhedscoach er dataansvarlig for de personoplysninger, som køber afgiver i forbindelse med køb af varer/tjenesteydelser.

Effektiv Træning/Din Sundhedscoach behandler oplysninger om køber med det formål at tilbyde varer og tjenesteydelser indenfor fitness og sund livsstil. Formålene med behandlingen er endvidere kundeadministration og markedsføring, herunder fremsendelse af nyhedsbreve og anden elektronisk markedsføring.

Retsgrundlaget for ovenstående behandling er primært aftaleindgåelsen mellem dig som køber og Effektiv Træning/Din Sundhedscoach. Herudover udgør grundlaget Effektiv Træning/Din Sundhedscoachs legitime interesse i at kunne markedsføre sine varer og tjenesteydelser, forbedring af hjemmesiden samt tilpasning og ændring af de udbudte varer og tjenesteydelser, kendskab til Effektiv Træning/Din Sundhedscoachs kundekreds, samt statistik. Fremsendelse af nyhedsbreve og anden elektronisk markedsføring vil altid ske på baggrund af dit forudgående samtykke, medmindre dette i medfør af lovgivningen kan ske uden samtykke.

Behandling kan endvidere ske, hvis det er nødvendigt for at opfylde lovkrav, som Nymanns Webshop ApS er underlagt.

For at lette proceduren for dine fremtidige køb hos effektiv.dk anvender vi en såkaldt cookie. Det er en lille fil, som lagres på din egen pc. Den indebærer, at du ikke behøver indtaste din adresse, næste gang du køber bøger hos os. Du kan naturligvis altid selv slette cookien på din maskine.

Effektiv Træning/Din Sundhedscoach
Toftebakken 5
3460 Birkerød
Cvr. 29038155